Velkommen til Klinikk Kognito!

Klinikk Kognito er en tverrfaglig poliklinikk for psykisk helse. Vi som jobber her er psykiater Tone Dorthe Sletten og psykiatrisk sykepleier Irene Grønning. Fra 1.april begynner også psykolog Dag Kristian Stormbo. Tone Dorthe Sletten og Dag Stormbo har avtale med Helse Midt Norge og egenandelene deres inngår i frikortgrunnlaget.

Alle har lang erfaring innen arbeid med psykisk helse og medisin. Vi tar i mot pasienter både med og uten henvisning fra fastlege. Vi har lang erfaring med å møte mennesker som er i ulike livsfaser og opplever ulike livskriser.

Vi jobber med enkeltmennesker, familier, grupper og bedrifter. Vi har også lang erfaring innen HMS arbeid og rådgivning/veiledning, undervisningsvirksomhet og bedriftshelsetjeneste.

Du kan ta direkte kontakt med oss på telefon 47 48 30 00.