Til pasienter

Time som ikke er avbestilt senest 24 timer før avtalen må belastes i sin helhet. Dette dekkes ikke av NAV/Helfo og inngår ikke i frikortgrunnlaget.

Av forskjellige årsaker må vi av og til flytte oppsatte timer og vi beklager de ulemper dette kan medføre. Vi tilstreber for å holde avtaletidene, men unntaksvis kan det forekomme forsinkelser og det beklager vi sterkt.

Frikort får du automatisk fra Helfo når du har betalt egenandeler til gjeldende egenandelstak. Informasjon om dette finner du på helsenorge.no.

For de av våre terapeuter som ikke har driftsavtale med Helse Midt-Norge eller refusjonsavtale med NAV/Helfo gjelder egne takster (for de gjelder ikke egenandelstak og frikort).

Prisliste til Irene Grønning (2024):

Individual terapi 800,-

Video 800,-

Parterapi 1 time 1150,-

Dobbeltime 1600,-

Studenter 700,-

Minstepris 600,-

Prisliste til Kåre Nonstad (2024):

Individual terapi 1600,-

Prisliste til Gitta Rohweder (2024):

Individual terapi 1000,-

Henvisning fra fastlege eller spesialisthelsetjenesten er nødvendig for våre terapeuter som har driftsavtale med Helse Midt-Norge og refusjonsavtale med Helfo.

Vi benytter eResept! Det innebærer at resepten sendes direkte til apotekets reseptdatabase og du kan hente medisinen på hvilket som helst apotek i landet. Husk å ta med legitimasjon. Husk å fornye din resept i god tid, minst 2 uker før den går ut.

Dersom du har time før klokken 09.00 ber vi deg møte opp ved inngangen mellom Kremmerhuset og Synsam.